Monday, September 1, 2008

SELAMAT BERPUASA

Tahun ni, aku berehat panjang semasa bulan puasa. Biasanya dekat2 bulan posa, ramai orang Johor nak order aku, tapi diorang menyepi... Mungkin diorang semakin melupakan tuan aku...
Biasala dia dah jarang datang JB. Takde masa , kata dia...
Anyway dia still contact lagi dgn kawan2 dia kat jb.
Baru2 ni , kekasih lama dia berjaya menghubungi dia.. Pada hari Sabtu, 3o hb 8 2008. Tapi aku tengok tuan aku ni tak kaget sangat. Faktor usia, membuatkan dia lebih matang dan sayangkan apa yang disayangi oleh beliau...

1 comment:

mcno said...

siapa ye kekasih tuan demo tu?